100% BIOLOGISCHE KWALITEIT smart. vers. anders.
Nieuwe bestellingen zijn momenteel niet mogelijk. Bestaande boxabonnementen worden doorgeleverd.
Nieuwe bestellingen zijn momenteel niet mogelijk. Bestaande boxabonnementen worden doorgeleverd.
Rhabarber-Waffeln

RABARBERWAFELS MET HAZELNOOTCRÈME

VOORBEREIDING
  1. Schil de rabarber en snijd hem in stukken van ongeveer 5 cm lang. Verwarm ongeveer 50 ml water in een pan en karamelliseer de rabarber, voeg 250 g bruine suiker toe. Roer af en toe en breng op smaak met het sap van de citroen en het vruchtvlees van het vanillestokje. 
  2. Hak voor de hazelnootcurd de hazelnoten grof, rooster en karameliseer de stukjes en voeg 50 g bruine suiker toe. Pureer vervolgens de geroosterde hazelnootpitten met de wrongel. 
  3. Meng voor de wafels de bloem met de eieren, de boter, de resterende suiker, het bakpoeder en de melk en bak het beslag geleidelijk in een wafelijzer. 
  4. Serveer de afgewerkte wafels gegarneerd met de hazelnootcrème en de rabarber.

EET SMAKELIJK!


Recepten printen