100% BIOLOGISCHE KWALITEIT smart. vers. anders.
Nieuwe bestellingen zijn momenteel niet mogelijk. Bestaande boxabonnementen worden doorgeleverd.
Nieuwe bestellingen zijn momenteel niet mogelijk. Bestaande boxabonnementen worden doorgeleverd.
Bärlauchcreme-2

PIZZAROLLETJES MET FETA WILDE KNOFLOOKDIP

VOORBEREIDING
  1. Kneed alle ingrediënten voor het pizzabroodjesdeeg grondig tot een glad en soepel deeg. Vorm het deeg vervolgens tot een bal en laat het op een warme plaats, afgedekt met een keukenhanddoek, ongeveer 1 uur rijzen. 
  2. Verdeel het deeg in twee stukken en kneed enkele minuten goed door. Verdeel het deeg vervolgens weer in tweeën en vorm van elk van deze delen een rol van gelijke grootte. Snijd deze rol nu in ca. 5 cm lange stukken. Leg de deegstukken op een met bakpapier beklede bakplaat, laat ze nog 15 minuten rijzen en bak ze vervolgens ca. 15 minuten op 180° C. 
  3. Maak ondertussen de dip van feta en wilde knoflook. Was de wilde knoflook en pureer deze vervolgens met het sap van de citroen, feta, kwark en zure room in een blender. Breng op smaak met zout en peper. 
  4. Serveer de pizzarolletjes met de feta en wilde knoflookdip terwijl ze nog lauwwarm zijn.

EET SMAKELIJK!


Recepten printen