100% BIOLOGISCHE KWALITEIT smart. vers. anders.
Nieuwe bestellingen zijn momenteel niet mogelijk. Bestaande boxabonnementen worden doorgeleverd.
Nieuwe bestellingen zijn momenteel niet mogelijk. Bestaande boxabonnementen worden doorgeleverd.
Wurzelgemüse Panzanella-5

PANZANELLA VAN WORTELGROENTEN

VOORBEREIDING
1. Verwarm de oven voor op 180° C convectieoven.
2. Snijd de bloemkool en broccoli in roosjes. Schil de pastinaken en wortelen en snijd ze in plakjes. Spreid dan alles uit op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ongeveer 15 minuten, besprenkeld met olijfolie en licht gezouten.
3. Week ondertussen de cashewnoten in heet water. Giet vervolgens het water af en pureer de cashewnoten met de tahini, ahornsiroop, appelciderazijn en zout tot een crème.
4. Snijd het zuurdesembrood in stukjes en bak ze in olijfolie.
5. Meng nu de groenten met de broodblokjes en breng de panzanella salade op smaak met zout en peper en meng met de cashewroom. Serveer met optionele granaatappelpitjes en pecannoten.

EET SMAKELIJK!


Recepten printen