100% BIOLOGISCHE KWALITEIT smart. vers. anders.
Nieuwe bestellingen zijn momenteel niet mogelijk. Bestaande boxabonnementen worden doorgeleverd.
Nieuwe bestellingen zijn momenteel niet mogelijk. Bestaande boxabonnementen worden doorgeleverd.
Spargel Erbsenpüree-3

GROENE ASPERGES OP ERWTENPUREE MET RICOTTA GNOCCHI

VOORBEREIDING
  1. Laat de erwten ontdooien in warm water en pureer ze vervolgens met een staafmixer en voeg het sap en de geraspte limoen, de pistachenoten en de Parmezaanse kaas toe tot een pesto. Breng op smaak met zout en peper. 
  2. Was de groene asperges en snijd de houtachtige uiteinden eraf. Leg de asperges vervolgens op een met bakpapier beklede bakplaat, besprenkel ze met olijfolie en zout ze goed. Laat naast de asperges ruimte over voor de ricotta knoedels. 
  3. Meng voor de ricotta knoedels de ricotta met het ei en de bloem in een mengkom en breng op smaak met zout en peper. Vorm knoedels van het mengsel (tip: dit gaat het beste met twee eetlepels) en leg ze op de bakplaat. Bak de asperges en de knoedels ongeveer 15-20 minuten op 180° C. 
  4. Serveer de asperges en de ricottaknoedels op de erwtenpuree. Garneer eventueel met gehakte pistachenoten. 

EET SMAKELIJK!


Recepten printen